• aajhagyma.png
  • bcsomag.png
  • cujokkk.png
  • dhajharmonia.jpg
  • ecsavo.jpg
  • fmanus.png

A haj és a fejbőrpanaszok külső kezelésében az Intenzív Hajterápiás komplex csomag készítményei és alternatív megoldásai átfogóan segítenek. Ápolás, megelőzés és panaszmegoldás is egyben. A testi folyamatok energetikai harmonizálását a csomagban található egyszerű terápiás eszközzel segíthetjük. A háttérben lévő belső okok – hiányok, gócok, hormonális rendellenességek - feltárásában segítenek speciális vizsgálataink.  A terápia kialakításában is számíthat a Nice Hajgyógyászat szakembereinek 20 éves tapasztalatára.

Ahhoz, hogy a genetikailag lehetséges maximumot elérjük a haj tömegében, nem elég a külső kezelés vagy egy hajvitamin. A fejbőr különféle panaszai is a szervezet segélykérő jelzései, ezért korpásodás, túlzott zsírosodás, pattanásos fejbőr vagy viszketés esetén is célszerű kiegészíteni belső terápiával a kúrát. Az Intenzív Hajterápia csomagban található sampon, balzsam, fejbőrápoló krém, terápiás eszköz alkalmazásával, valamint a terápiás kalauzban javasolt módszerek betartásával megelőzhetjük és kezelhetjük a hajhullást, hajritkulást, kopaszodást valamint a hajas fejbőr egyéb panaszait is. Az Intenzív Hajterápia alkalmazása mellett jelentős segítséget adhatunk még belsőleg a hiányok pótlásával, a szervezet méregtelenítésével. Webáruházunkban kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb készítményeket. Amennyiben tanácstalan, kérjen segítséget szakembertől: 06-307545417

Jelentősebb panaszok esetében fontos a tünetek belső okainak pontos feltárása, hiszen így - célzott személyreszabott terápiával - érhetjük el a hosszantartó sikert. A Nice Hajgyógyászat speciális vizsgálatai segítenek Önnek. Az alábbiakban felsorolt vizsgálati módszerek bővebb leírásából kiderül, hogy a gyógyszertári vagy a fodrász által végzett hajvizsgálatoknál mélyebben történik az okok feltárása. 

OKFELTÁRÁS: SKALPDIAGNOSZTIKA, MIKROKAMERÁS HAJVIZSGÁLAT ÉS EGYÉB     A vizsgálat díja 10.000.- Ft 

Abban az esetben, ha próbálkozott már sok mindennel és semmi eredmény nem mutatkozott hónapok, évek óta, akkor feltétlenül javasolt a belső okok feltárása. Ha a laboreredmények nem mutatnak eltérést, ha volt már góckutató vizsgálatokon, akkor csodálkozni fog, hogy a speciális skalpdiagnosztikai elemzésünk - kiegészítve a gering és a hasi szervek manuális vizsgálatával - mennyi mindenre derít fényt. Minden probléma, ami a hajas fejbőrön megjelenik a szervezet segélykérő jelzése. A Nice Hajgyógyászat -Kis Éva hajgyógyász – sokéves tapasztalata alapján kialakult egy olyan vizuális diagnosztikai módszer a hajas fejbőr alapján, egy „térkép”, ami egyértelmű ok-okozati összefüggéseket tár fel a hajproblémák és a belső okok között. Látható hogy hol, melyik szervnél van diszharmónia. Pontos képet kapunk, hogy melyik szerv zavara álla a panaszok kialakulásának hátterében.  Akár emésztőrendszeri, akár hormonális eredetű  a panaszok gyökere, igyekszünk megtalálni a megfelelő megoldást. A műszeres okfeltáró vizsgálattal együtt teljesen pontos, komplex eredményeket kapunk, melynek tudatában a személyre szabott terápia is eredményesebb. Bővebben!

 

 

OKFELTÁRÁS: KÓROKOZÓK, GÓCOK, HORMONÁLIS PROBLÉMÁK MŰSZERES MÉRÉSE      A vizsgálat díja 10.000.- Ft

A toxin és gócteszt műszeres mérése fájdalom nélkül, azonnal feltárja azokat az okokat is, ami a szokásos laborvizsgálatokkal nem mutatható ki. Kiderül, hogy jó-e az immunrendszer, hogy van-e ásványianyag vagy vitaminhiány, van-e anyagcserezavar, tudja-e emészteni a szervezet a lisztet, a tejet, hogy gomba, parazita, vírus vagy baktérium áll a háttérben, hogy melyik szervben van góc, hogy honnan ered a hormonális rendellenesség, stb. Óriási előnye ennek a módszernek, hogy a problémák megoldására legmegfelelőbb készítmény is megbízhatóan kiválasztható. Hajhullás, kopaszodás, foltos kopaszodás, hajritkulás, a hajszálak elvékonyodása, hajtömeg csökkenés, bőrprobléma, őszülés, korpásodás, zsírosodás, pattanásos bőr, pszoriázis, ekcéma, fejbőrviszketés, emésztési panaszok, mozgásszervi panaszok, nőgyógyászati panaszok, hormonális endellenességek, meddőség, impotencia, vérkeringési panaszok, stb esetén javasolt ez a mérés. Krónikus vagy akut lefolyású betegségek okainak feltárásában nagy segítség. Az ismeretlen eredetű betegségek gyökerét kutatjuk ennél a vizsgálatnál.   A vizsgálatról bővebben itt 

 

 

  

NŐI-FÉRFI HORMONEGYENSÚLY TANÁCSADÁS + MŰSZERES ÁLLAPOTFELMÉRÉS    A vizsgálat díja 12.000.- Ft

Gyakoriságuk miatt már népbetegségnek számítanak a nőgyógyászati problémák. A menstruációs rendellenességek, a ciszták, a mióma, a szülés utáni depresszió, a klimaxos panaszok, a csontritkulás, a fejtetőn kialakuló hajritkulás hátterében is gyakori a hormonháztartás felborulása. Egyre gyakoribb panasz a férfiak körében a prosztata krónikus gyulladása, a vizeletürítési panasz, potenciazavar, stb. A kopaszodás hátterében is gyakoriak az emésztőrendszeri zavarok mellett a hormonális egyensúlytalanságok. Hormonegyensúly tanácsadónk célja, hogy a tünetei, panaszai alapján, a szervezet egyéb jelzéseit is figyelembe véve , műszeres állapotfelmérés eredményeit is elemezve összeállítson egy célzott terápiát.  Kizárólag természetes módszereket és növényi hatóanyagú termékeket alkalmazunk a terápia során, melyeknél semmilyen mellékhatás nem várható.   

Időpontegyeztetés: 06-307545416     Ha kérdése van:  06-307545417

 

 

 

 

 

 

 

 

Tapasztalatok

Foltos hajhullásom lett egyik napról a másikra. A góckutató vizsgálatok semmit sem derítettek ki. Az orvos szteroid kezelést javasolt, de azt nem akartam. A természetes terápia közelebb áll hozzám. A foltok már 8 hét után láthatóan javultak. Lassan már nem is látható a helyük. Köszönöm.

Kapcsolat

Tanácsadás Kis Éva: +36 30 754 54 17

E-mail cím: kiseva@nicehajgyogyaszat.hu

Facebook zárt csoport: Natur Hair Therapy

 

Itt találsz minket

Minden jog fenntartva! © 2024 Intenzívhajterápiás csomag - Megoldás hajhullásra, kopaszodásra
Készítette: ZONE IT Solutions