• aajhagyma.png
  • bcsomag.png
  • cujokkk.png
  • dhajharmonia.jpg
  • ecsavo.jpg
  • fmanus.png

A haj és a fejbőrpanaszok külső kezelésében az Intenzív Hajterápiás komplex csomag készítményei és alternatív megoldásai átfogóan segítenek. Ápolás, megelőzés és panaszmegoldás is egyben. A testi folyamatok energetikai harmonizálását a csomagban található egyszerű terápiás eszközzel segíthetjük. A háttérben lévő belső okok – hiányok, gócok, hormonális rendellenességek - feltárásában segítenek speciális vizsgálataink.  A terápia kialakításában is számíthat a Nice Hajgyógyászat szakembereinek 20 éves tapasztalatára.

Bizonyára nem sokan gondolnak bele, hogy hajmosás közben több, egymással összefüggő tevékenységet végzünk. Megtisztítjuk a hajat a szennyeződésektől, - megfelelő hatóanyag tartalmú sampon esetében - méregtelenítjük a fejbőrt, és egészségügyi probléma - atópiás ekcéma, seborrhoea, allergia, pikkelysömör stb.- esetén hozzájárulunk a panaszok kezeléséhez, esetleg gyógyításához. Nézzük melyek azok a hatások, - a masszázstól a hajmosásig - amivel számolhatunk egy tudatos, szakszerű, holisztikus „skalpterápiás kezelésnél”. A fejbőr masszírozásával a reflexzónákon keresztül stimuláljuk az agyat. Ezért vakargatjuk a fejünket, ha valamire nagyon keressük a megoldást.

A Biocom samponban és a fejbőrápoló krémben lévő illóolajok javítják az idegingerületek átvitelét a szinapszisokban, tehát felgyorsul a gondolkodásunk. Fejünkön számos reflexzóna található, melyek az intenzív hajterápiás kezelésnél – mind a masszázstól, mind a hatóanyagoktól – aktiválódnak. Ilyenkor segítjük a belső szerveink működésének szabályozását, főleg a vese, a húgyhólyag, a tüdő, a szív, a bélrendszer, a máj, a gyomor és az epehólyag vonatkozásában. Ne feledkezzünk meg a fejünkön, a hajas fejbőr területén áthaladó energiapályákról sem. A fej középvonala mentén halad a szellem és a lélek állapotáért, valamint a medence szervei és a gerinc egészségéért is felelős kormányzó meridián egy része.
Vele párhuzamosan halad a húgyhólyag energetikai pályájának egy része is. Oldalt, a fül fölötti területeken találjuk az epehólyag meridián bonyolult kígyóvonalát. A hármas melegítő energiapályáját ugyancsak megtaláljuk a fülkagyló mögött.
A Hair Nice samponnal való hajmosás közben is – ha akarjuk, ha nem – serkentjük az említett energiapályákat, valamint a velük kapcsolatban álló szerveket. A szakállas, arcszőrzetüket a samponnal tisztító férfiak még ennél is többet tesznek. Ezzel ugyanis az imént említett meridiánokon kívül a befogadó, a vastagbél és a gyomor meridiánjának működését is ösztönzik.
A fejtetőn található a kormányzó meridián 20. pontja, melyet „ezer találkozás”pontnak neveznek. Ennek a pontnak a stimulálása a máj energiáját növeli, mely szervünk nagy fontossággal bír mind az emésztés, az anyagcsere, mind a hormonrendszer, mind az idegrendszer és a fiatalság megőrzése szempontjából. A megtisztulásnak, a fejbőr táplálásának,a szervezet energetikai ápolásának ezt a kényeztető módját otthon is kihasználhatjuk a fejbőrápoló termékek segítségével.
A Hair Nice fejbőrápoló krémben található anyagok képesek mélyen a szövetekbe hatolni, majd a bőrön keresztül kiürítik a méreganyagokat a fejbőr szöveteiből. Ennek hatására a bőr felülete megtisztul, vérbővé válik, gyógyul és regenerálódik, hogy biztosítsa az ideális környezetet a hajhagymák működéséhez.  

Lelki tisztítás a fejbőrön át
32 pont van a fejen (pl. pénz, kontrol, kreativitás, szomorúság, öröm, szexualitás, öregedés, stb.), melyek gyengéd érintésével erőfeszítés nélkül el tudjuk engedni mindazt, ami miatt nem vagyunk képesek a be/elfogadásra.  Ezeknek a pontoknak az érintésével, stimulálásával, megnyitunk bizonyos „csapocskákat”, leengedjük mindazokat a hátráltató gondolatokat, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltunk.
Szakszerű kezelés - melyet hajgyógyászatunkban alkalmazunk - 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintjük. Mi lenne, ha a gondolatok, érzelmek, érzések, fájdalmak, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál, többé nem korlátoznák az életed? A módszert 1 napos tanfolyamon el is lehet sajátítani.

Kis Éva
Holisztikus hajgyógyász, skalpdiagnoszta,
 

 

Tapasztalatok

Foltos hajhullásom lett egyik napról a másikra. A góckutató vizsgálatok semmit sem derítettek ki. Az orvos szteroid kezelést javasolt, de azt nem akartam. A természetes terápia közelebb áll hozzám. A foltok már 8 hét után láthatóan javultak. Lassan már nem is látható a helyük. Köszönöm.

Kapcsolat

Tanácsadás Kis Éva: +36 30 754 54 17

E-mail cím: kiseva@nicehajgyogyaszat.hu

Facebook zárt csoport: Natur Hair Therapy

 

Itt találsz minket

Minden jog fenntartva! © 2024 Intenzívhajterápiás csomag - Megoldás hajhullásra, kopaszodásra
Készítette: ZONE IT Solutions