• aajhagyma.png
  • bcsomag.png
  • cujokkk.png
  • dhajharmonia.jpg
  • ecsavo.jpg
  • fmanus.png

A haj és a fejbőrpanaszok külső kezelésében az Intenzív Hajterápiás komplex csomag készítményei és alternatív megoldásai átfogóan segítenek. Ápolás, megelőzés és panaszmegoldás is egyben. A testi folyamatok energetikai harmonizálását a csomagban található egyszerű terápiás eszközzel segíthetjük. A háttérben lévő belső okok – hiányok, gócok, hormonális rendellenességek - feltárásában segítenek speciális vizsgálataink.  A terápia kialakításában is számíthat a Nice Hajgyógyászat szakembereinek 20 éves tapasztalatára.

A hajhullás akkor tekinthető rendellenesnek, ha túlzott mértékű, ha hosszú ideig fennáll, ha hiányzik az új hajszálak megjelenése, ha csökken a haj tömege. Ha naponta 50-60 hajszálnál több hullik ki, hajhullásról, alopeciáról beszélünk. A haj hullása történhet bizonyos területeken vagy az egész hajas fejbőr területén, azaz diffúzan. Mindkettő maradandó kopaszodáshoz vezethet, ha a hajtüsző és a bennük található hajszemölcs elpusztul. Abban az esetben, ha a hajszemölcs nem pusztul el, csupán a rajta elhelyezkedő matrixsejtek osztódása egy időre megszűnik, átmeneti, fokozott hajhullás és következményeként átmeneti kopaszság alakulhat ki.  Az "egész-ség" teljességet jelent, harmóniát minden szinten. Az egyensúly megbomlása akár testi, akár lelki szinten induljon el, tünnethez, majd betegséghez vezet.  A hajas fejbőr érzékeny kijelzője szervezetünk változásainak, legyen az szervi, energetikai vagy lelki eredetű. A tünetek a szervezet figyelmeztető jelzési, mutatják, hogy valami nincs rendben, jelzik az egyensúly megbomlását. Az akadémikus orvoslás az egyes betegségeket, tüneteket gyógyítja, ellenük harcol. A tünetek kiiktatásával a betegség nem szűnik meg, a mélyben tovább zajlik a kórfolyamat. Ismert összefüggés pl., hogy ekcéma szteroidos krémmel való kezelése után egy idővel asztmás megbetegedés alakulhat ki. Ha az egyensúlyvesztést lelki okok indították el, nem elég az általa létrejött fizikális betegséget gyógyítani, tüneteit megszüntetni. Az egészség visszaállításához az egész embert kell gyógyítani, ez vezet igazi gyógyuláshoz. Az Intenzív Hajterápiás komplex csomag átfogóan segít a panaszok külső kezelésében. Ismerje meg bővebben a csomag tartalmát itt.

A biofizikai orvoslás, a gyógynövények alkalmazása, a homeopátiás terápia egyre kedveltebb. Ezen módszerek egyik célja, hogy az eddig gyógyíthatatlannak tartott betegségeket is sikerüljön meggyógyítani, másik célja, hogy elkerüljük a mellékhatásokat. Ingyenes kezeléseink alkalmával megismerheti és megtapasztalhatja biofizikai módszereink jótékony hatásait.

Alapvetően fontos a tünetek külső és belső okainak pontos felderítése, melyben segítenek speciális vizsgálataink. A Nice Holisztikus Hajgyógyászat egyedülálló módszerekkel vizsgálja a fejbőr, a haj panaszainak valódi okát. Speciális vizsgálati módszereink – melyeket 20 éve finomítunk - pontosan meghatározzák a szervezet hibáit, felderítik a gócokat, kiszűrik a problémákat előidéző kórokozókat.  Bővebb információ a vizsgálatokról.

A szokványostól eltérő, gyors és hatékony – komplex, személyre szabott – terápiáink alkalmazásával biztosabb lehet a javulás. A belső célzott terápiák a szervezet eddig rejtett hibáit kijavítják, a normál élettani rendet visszaállítják. A külső kezelések segítenek a fejbőr és a hajhagymák sejtjeit újra tökéletes működésre hangolni.

 

Tapasztalatok

"Majd 8 hét után nagyon jó javulás volt tapasztalható, majd a következő 8 hét után már penészgombánk sem volt. A haj szépen nől vissza, lassan összenől a régi hajjal és nem lesz látható.  Köszönjük szépen a segítségüket, mert Önök nélkül nem jutottunk volna el idáig.    Köszönettel: Honti-Nagyné Huszák Katal"

Kapcsolat

Telefon: +36 30 754 54 17

E-mail cím: info@nicehajgyogyaszat.hu

Cím:Holisztikus Gyógyászat
1143 Budapest Stefánia út 81. fsz. 2.

Fontos információk:
Nyitvatartás: Hétfőtől - Péntekig 09-17:00-ig.

Itt találsz minket

Minden jog fenntartva! © 2019 Intenzívhajterápiás csomag - Megoldás hajhullásra, kopaszodásra
Készítette: ZONE IT Solutions